Mer än 50 procent av auktionsbesökarna mellan 18 och 24 år surfar via telefonen när de söker och bjuder på auktioner, visar Barnebys Online Auction Report. Jämfört med fem år sedan har det skett en kraftig ökning, då bara fem procent uppgav att de sökte och bjöd på auktioner från sin smartphone.

Förändringen i auktionsbesökarnas köp- och sökvanor har öppnat upp auktionsvärlden för en större publik, och det har i sin tur bidragit till att auktionshusen har anpassat sina onlinekataloger till smartphones och surfplattor.

Med Barnebys kostnadsfria app kan du enkelt söka bland över 245 000 föremål från över 1600 auktionshus och handlare runt om i världen. Genom att filtrera och anpassa sökresultaten hittar du precis det du söker efter. Med appen kan du också skapa bevakningar, dela objekt med vänner, spara favoriter och få tips om föremål som kanske intresserar dig.

I appen kan du även läsa våra bloggar, använda värderingstjänsten och söka i vår bank för slutpriser.

Vad väntar du på? Gör det enkelt för dig att söka och bjuda på auktion när som helst, var som helst. Ladda ner Barnebys kostnadsfria app idag!