Först ut är Helsingborgs Konst & Antikmässa som äger rum den 23-26 juli. Mässan har arrangerats i över 50 år och i år lockar över 120 utställare med allt ifrån porslin och möbler till vackra ting till hemmet. Mässan är uppdelad i flera sektioner, där ni finner några av Sveriges främsta konst och antikhandlare från SKAF i Hall A, medan övriga utställare och medlemmar i FAK visas i intilliggande hallar. Utöver det kommer flertalet lunchföredrag hållas, däribland av antikexperten Peder Lamm. Parallellt i lokalerna pågår Vin & Deli-mässan och som besökare får man röra sig fritt mellan de två mässorna.

Läs mer om Helsingborgs Konst & Antikmässa här! 

 

Ungefär samtidigt, den 25-26 juli bjuder Hjo in till antik- och samlarmässa där man finner roliga och lite udda samlarobjekt så som leksaker, kuriosa eller bijouterier. Självklart tillhandahålls även glas, keramik, lampor och annan inredning till hemmet och om vädret tillåter hittas många utställarbord i den anslutande trädgården.

Läs mer om Antik & Samlarmässan i Hjo här!

 

Sista helgen i augusti hålls den årliga antikmässan Malmö Dekorativa antikmässa i det idylliska Katrinetorp, strax utanför Malmö. Passa på att strosa omkring i de vackra omgivningarna innan du beger dig in på mässan där du finner antikviteter, folkkonst och designföremål.

Läsa mer om Malmö Dekorativa Antikmässa här!