Har du någonsin drömt om att spendera natten i Van Goghs sovrum? Nu har du chansen! Till det knappa priset om tio dollar/natten kan du checka in på rummet "Vincent" som finns beläget i centrala Chicago.

Rummet finns listat via Airbnb, som beskriver det som "ett rum som får dig att känna dig som om du bor i en målning. Det är inrett i en impressionist stil, som påminner om södra Frankrike och tider som gått. Dess möbler, ljusa färger och teckningar kommer att ge dig en upplevelse för livet".

Mellan åren 1888 till 1889 målade Van Gogh tre versioner av hans rum i franska Arles. Orginalmålningen förstördes delvis på grund av vattenskador, varefter Van Gogh målade en ny version och därefter en tredje, vilken han gav till sin syster och mor.

Först nu visas samtliga tre målningar för första gången tillsammans i Nordamerika. 1888 års originalmålning har lånats in från Amsterdams Van Gogh Museum, den andra målningen ingår i The Art Institute of Chicagos permanenta samling, medan den tredje har lånats in från Musée d'Orsay, Paris.

Utställningen pågår den 14 februari-10 Maj, 2016.