Emma, Fair Director

"Jag kan aldrig riktigt förklara vad det är som får mig att gilla ett visst verk eller en viss konstnär – "det bara är så". Just i det här verket tror jag det är någon känsla från när man var liten som gör sig påmind, samtidigt som det finns ett mod och en äventyrslusta i den där lilla flickan som är fantastiskt."

Sylvia, Marketing Coordinator

"Jag har alltid älskat blommor, med dess mjuka, förtrollande former. Och detta digitala verk är verkligen något utöver det vanliga. Konstnären sammanställer flera fotografier i ett digitalt collage vilket bildar otroligt häftiga effekter. Denna tavla kan mer än gärna få flytta in hos mig."

Lovisa, Fair Manager

"Den har ett otroligt intressant uttryck och känsla i sig. Dayekhs realistiska skildringar av platser han sett blir utgångspunkten för den estetiska kontemplation av vår samtid som går att se i hans verk. De intrikata detaljerna, noggranna penseldragen i olja och fantastiska uttrycket av harmoni fångade direkt min blick. En klart favorit!"

Ellen, Project Coordinator

"Jag blir så glad av Matilda Enegrens tonårstjejer. Man känner igen kläderna och kroppsspråket från unga tjejer på stan – de har likadana kläder och håller sig tätt intill varandra. Jag känner en sådan ömhet inför dessa underbara ryggtavlor! De här tjejerna bryr sig inte om vad betraktaren tycker. På ett ganska kaxigt sätt känns det som att de vänder oss ryggen, kör sin egen grej och skiter i världen runt omkring!"

/ Teamet på Affordable Art Fair