Konstveckan har kickat igång och hela Brunkebergs torg har vaknat till liv. Med två nya storsatsningar - atSix där konsten på hotellet gått på ynka 12 miljoner kronor. Bredvid ligger Hobo som går i ett mer urbanskt tema där berlinare står för designen naturligtvis.

Vi har förberett goodiebags här i pop-up hörnan på Hobo, kom in och hälsa på oss och ta del av information om veckans festligheter!

På väggarna hänger konstverk från Absolutart till salu.

Ur DN idag:

"Logistiken är överväldigande. Ett sjuttiotal konstnärsdrivna initiativ – gallerier och projekt – från 25 länder, som längst från Australien, har packat ner sina utställningar i bubbelplast och fraktat dem till Stockholm. Ett par dagar innan ”Supermarket – Stockholm independent art fair” öppnar för allmänheten anländer majoriteten av konstnärerna, förhoppningsvis även deras konst, till Svarta huset på Telefonplan i Stockholm. Väl där har de brått att måla om väggar, packa upp verken och montera dem i minipaviljongerna, i vissa fall inte större än ett bås. De ekonomiska resurserna är ofta knappa så alla gör allting själva."

Läs hela artikeln

Besök även vår hemsida för mer info: Stockholm Art Week 2017