I januari 2016 öppnar trion upp sin gemensamma verksamhet i centrala Stockholm, under namnet C F Hill.

Grupperingen beskriver sig som tre partners med olika temperament och erfarenhet, men som framförallt delar passionen för konsten. Målet är att vara en oberoende kraft på konstmarknaden och erbjuda hög servicegrad mot både köpare och säljare. Att helt enkelt vara "lojala mot konsten, oberoende mot världen".

Dessutom kommer man att arbeta som uttalad partner till världens ledande auktionshus, Christie´s, som under flera år haft en mycket begränsad närvaro i Stockholm.

C F Hill kommer att verka på flera områden inom konsten. De kommer att genomföra private sale, curera utställningar i egen regi och ge svenska och internationella samtida konstnärer en arena de förtjänar.

Anna-Karin Pusic har arbetat över 25 år på konstscenen och har tillsammans med Michael Storåkers omfattande erfarenhet av hantering och försäljning av både företag- och privatsamlingar. Michael Elmenbeck är en passionerad konstsamlare som kommer att vara creative director för verksamheten och ansvarig för utställningsverksamheten.