Nu är det inte långt kvar innan Affordable Art Fair går av stapeln! Som ni säkert inte missat har Affordable Art Fairs team gästbloggat hos oss på Barnebys. Teamet har upplyst er på både det ena och andra rörande konstnärer som kommer medverka, olika favoriter värda att hålla ett extra öga på och aktiviteter som kommer erbjudas under mässan. Med bara lite mer än en vecka kvar innan mässan öppnar kommer Affordable Art Fair tillsammans med Barnebys lotta ut inte mindre än fem biljetter - som gäller för två personer.

Mässans historia tar sin början i Battersea Park i London 1999 då den första Affordable Art Fair ägde rum med 10000 gäster och med en försäljning på nästan en miljon pund i konst. År 2002 tog sig mässan över atlanten och etablerades i New York och från och med 2007 fick Europa ta del av Affordable Art Fair med början i Amsterdam.

Men frågan du behöver besvara för att vinna biljetter till årets mässa är: i hur många år har mässan funnit i Stockholm?

Maila in ditt svar till tavling@barnebys.com senast den 9 oktober för att vinna biljetter.

På mässan kommer man kunna köpa konst från ett sextiotal svenska och utländska gallerier - och inget föremål har en prislapp på över 50 000 kr. Utöver all fantastisk konst som kommer finnas på plats under mässan kommer man även kunna delta i Grafikens Hus workshop där man får lära sig hur man gör linoleumtryck, lyssna på Art Talks med flera representanter från Nationalmuseum, men också med Malcom Jacobsson and Tobias Barenthin Lindblad som kommer prata om grafittikultur i Sverige.

Vi ses på mässan!