Barnebys + Affordable Art Fair = Sant

Affordable Art Fair Stockholm skriver om sitt spännande koncept:

"En avslappnad och skön miljö med ett brett urval av massor med samtida konst i bra kvalitet. Pristaket på 45,000 kronor och obligatorisk prismärkning av alla verk gör att du snabbt kan avgöra vad vad som ryms i din budget. Det breda och varierande utbudet av måleri, skulptur, fotografi och tryck gör att det finns något  som passar för alla smakriktningar. Ett stort antal kommande stjärnor presenteras på mässan, vilket gör att mycket erfarna konstsamlare brukar älska att tidigt slå en lov och fynda bland konst med högt kreativt innehåll och verk av konstnärer med spännande potential."

Pontus Silfverstolpe, som kommer vara aktiv under hela mässan, skriver i sitt senaste inlägg om AAF och visar några smakprov på vad som kommer att säljas. Läs inlägget här!

I och med samarbetat mellan Barnebys och Affordable Art Fair finns chansen att vinna exklusiva biljetter till Affordable Art Fairs vernissage onsdag den 2 oktober kl 18 - 22, alltså förhandsvisning på hela utbudet(!) och Nordea Art After Works fest torsdag 3 oktober kl 18 - 21. Biljetten fungerar alternativt som fri entré för två personer under alla mässans öppettider.

Like:a Barnebys Facebook eller Instagram och svara på frågan nedan.

Tävlingsfråga:

Förra året var Affordable Art Fairs slogan "Let's Fall in Art".
Hur lyder Affordable Art Fairs slogan i år?

Skicka svar och postadress till tavling@barnebys.com

Stort lycka till!

Affordable Art Fair
Magasin 9, Frihamnen
Stockholm
3 - 6 oktober

Affordable Art Fair London

Kommentarer