I Östergötaland ligger den berömda orten Vadstena. Orten är belägrad precis intill Vätterns östra strand och bär på en rik historia om Heliga Birgitta och varit Sveriges största pilgrimsort under första hälften i 1000-talet.

Nu ger Barnebys chansen att vinna en övernattning på Vadstena Klosterhotel som håller hus i Heliga Birgittas kloster och Birger Jarls Furstepalats - några av Sveriges äldsta byggnader! Vinn en övernattning för två personer på Vadstena Kloserhotel i nunneklostret, värde 1750 kr.

För att bli den lycklige ska den tävlande "gilla" Barnebys på Facebook och svarar på följande fråga:

Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av  Sveriges äldsta byggnader, bland annat Birger Jarls furstepalats. Vilket århundrade byggdes palatset?

Svaret skickar du till tavling@barnebys.com

Så beskriver Vadstena Klosterhotel sin anrika miljö:
"Njut av en härlig atmosfär med historik och mystik i medeltida klostermiljö. Upplev en härlig weekend med god mat och njutbart boende. Besök t ex vår vinkällare för att provsmaka några nyheter och få lite historik om hotellet, teaterpaket eller boka ett golfpaket till våren. Välkommen till en miljö så fylld av historia, kultur och samvaro att man inte kan annat än njuta!"

Kommentarer