Vill du buda och fynda två lyxiga nätter för två  i den åländska skärgården och samtidigt bidra till att stärka kvinnor i utvecklingsländer?
Nu har du chansen att göra just det! Buda på föremål för en god sak mellan den 28e mars och 7e april på Den Goda Auktionen genom Lauritz.com i samarbete med Hungerprojektet.
Hungerprojektets nätverk, Business Leaders for Women’s Empowerment (BLWE) ligger bakom auktionen och har samlat ihop över 70 auktionsföremål, både objekt och upplevelser. Alla intäkterna från auktionen kommer gå till Hungerprojektets utvecklingsprogram i Indien, Afrika och Latinamerika för att stärka fattiga kvinnor så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom i sina byar.
Hungerprojektet är en ideell organisation som arbetar för att avskaffa hunger och fattigdom genom att väcka lokal entreprenörsanda. Iden är simpel, avskaffa hunger och fattigdom genom att uppmuntra till lokalt entreprenörskap.
”Sluta skänka pengar till välgörenhet. Investera istället i människors drivkraft och ge dem chansen att se sin egen potential. Då kan de med egna krafter förändra sina samhällen – en gång för alla. Avkastningen låter inte vänta på sig. Vi kallar det jordens bästa affärsidé.” -Hungerprojektet.

Några av auktionsföremålen ser du nedan.

EcoRide har donerat en elcyckel, modell Classic! Ta chansen att investera i Hungerprojektet och få cyckeln på köpet!

Gillar du att laga god och näringsrik mat? Buda på Nordic Cooker, den håller maten varm i upp till fyra timmar!

Vill du ha det perfekta boendet för upp till sex personer under en veckas tid mitt i Åre By med härlig utsikt, öppen spis, egen bastu och närhet till både pister och nattliv? Buda då på det optimala boendet för dig och din familj eller vänner.Buda på två lyxdygn för två personer i den åländska skärgården med himlen och havet som närmaste granne.Hela Sveriges surdegskung Sébastien Boudet har donerat en unik hemmakurs i hur du bakar det bästa surdegsbrödet! Han kommer hem till dig för en privat lektion och ni bakar tillsammans ett fantastiskt surdegsbröd! Ta chansen att buda på en brödupplevelse utöver det vanliga.
Detta och mycket mer kommer finnas att buda på online från kl 10.00 den 28e mars och till kvällen den 7e april på Lauritz.com och självklart kommer du även hitta objekten på Barnebys.se

Kommentarer