Den 26 och 27 oktober auktioneras ett fint utbud av lyxiga klockor med bra utropspriser ut hos Sala Moyua Brancas i Bilbao. Är du på jakt efter en julklapp, födelsedagspresent, högtidsgåva eller kanske en vinterpresent till dig själv är auktionen ett ypperligt tillfälle att fynda. Vi har valt ut några favoriter ur klockauktionen - alla från välrenommerade klocktillverkare i Schweiz.

Det här snygga armbandsuret från Patek Philippe har både urverk, visare och siffror i guld. På läderbandet sitter fortfarande originalspännet.

 

Från Breitling kommer denna Vintage Chronograph som har ett läderarmband med dekorativa röda sömmar och ett blått urverk.

Den här tjusiga klockan är ett damarmbandsur från Rolex. Det är en automatisk Oyster Perpetual Datejust Superlative Chronometer i guld och rostfritt stål.

I rostfritt stål är även höljet till denna Franck Muller med stora, vackra siffror.

En annan modell från Franck Muller är damarmbandsuret "Long Island" i art deco-stil. Urverket är gjort i vitguld, dekorerat med två rader diamanter.

Den sportiga modellen Super B Flyback från Hublot består av roséguld och rostfritt stål med ett gummiarmband.

Förutom exklusiva klockor hittar du också vackra smycken i Sala Moyuas auktion. Alla föremål i katalogen finns förstås hos Barnebys.