I utställningen Uppdukat har Jan Rundgren tagit fasta på några av de måltider som förgyller våra liv så som frukost, lunch, supé och kafferep. Här kan vi räkna med en del överraskningar då Jan Rundgren brukar leka med traditionerna snarare än följa dem. Äldre ting blandas med moderna saker vilket skapar kaxiga stilkrockar. På lördag den 14/2 kl. 11.30 kan du höra Jan Rundgren intervjuas av designexperten och programledaren Li Pamp.

Mer äventyr kring det dukade bordet blir det när Lars Eriksson, formgivare av måltider och expert på dukning, intervjuas av Pontus Silfverstolpe från Barnebys. Ämnet är Det dukade bordet, traditioner och äventyr.

På scenen fredag 13/2 kl 16.00.

Till bords med Gustav III

Mer om Gustav III:s måltidsvanor får vi lära oss när Pontus Silfverstolpe intervjuar Stina Odlinder Haubo på scenen på fredag 13/2 kl. 12.30

 

För hela programmet på antikmassan.se!