Kaplans Auktioner, Moderna

Smycken av silver och ädelstenar, med förhoppning att hitta nya ägare, auktioneras ut av Kaplans auktioner i Stockholm på Biblioteksgatan 5 kl 13.00 den 16 januari. Över 200 vackra örhängen, armband och ringar står i fokus för klubbauktionen med utropspris från tusenlappen och uppåt.

Nedan finner du ett axplock av auktionens utbud:

 

Uppsala Auktionskammare, Onlinekvalitetsauktion

Är du intresserad av svenskt konsthantverk från sent 1800-tal? Då kan kvalitetsauktionen på Uppsala Auktionskammare vara av intresse för dig. Här finner du bland annat två specialavdelningar "Tema Tegnér" och "Einar Ödmans samling". Auktionen bjuder också på en stor mängd antikviteter och designföremål, allt från skålar, tavlor, pistoler, till smycken och tavlor.

Visningen pågår mellan 16 – 18 januari och auktionen äger rum den 19 januari kl 10.00. Nedan finner du några av de föremål som återfinns bland utbudet från Uppsala Auktionskammare:

 

 

Formstad Auktioner, Nytt år - nya möjligheter

En annan spännande blandning av föremål, allt från möbler till smycken och servicedelar, kommer att auktioneras ut av Formstad auktioner. Här finner du 400 föremål i varierande stilar och från olika tidsepoker. Alla kan göra fynd utifrån sin smak.  Värt att nämna är att flera tidstypiska möbler i barock till retrostil kommer att auktioneras ut.

Den 17 januari kl 19.00 kommer auktionen gå av stapeln. Hos Barnebys finner du några av de föremål som säljs på auktionen:

 

Samtliga auktioner under januari månad finner du i vår kalender.