Det börjar dra ihop sig till en av världens årliga höjdpunkter för alla konst och antikälskare. TEFAF-mässan i Maastricht, där 260 av världens främsta handlare inom konst, antikviteter och design samlas under ett och samma tak. Mässan äger rum mellan 14-23 mars med öppningsdag för allmänheten fredag den 14 mars.
Tycker man det verkar långt att ta sig till Maastricht som är Nederländernas äldsta stad och grundlagd redan på romartiden så kan jag garantera er att det är värt varenda minut(och krona för den delen) av resan.
TEFAF Maastricht är som ett museum med allt från förhistoriska kinesiska vaser till romerska mynt, flamländskt stillebenmåleri, designmöbler och itusågade djurkroppar signerade Damien Hirst.
The-Women's-Speed-Skating-Race-on-the-Westersingel-in-Leeuwarden,-January-21,-1809-by-Nicolaas-Baur_Rijksmuseum_AmsterdamOm utställarna är de bästa så är även publiken den "bästa". Förra året såldes till exempel Nicolaas Baurs målning The Women's Speed-Skating Race on the Westersingel in Leeuwarden, January 21, 1809 till Rijksmuseum i Amsterdam. Målningen visar en av de första kvinnliga skridskotävlingarna. Målningen tillhörde en av de tavlor som återupptäcktes av The Monuments Men efter andra världskriget.

Just nu hittar du fem träffar på ice skating på Barnebys!

 

Kommentera