Vem vet vad du kan ha liggandes hemma som utöver damm har samlat på sig ett värde över åren? Tror du att du har något som kan vara värt en slant där hemma? Skicka in det till Barnebys värderingstjänst genom att skapa ett konto här.

År 2016 kom ett praktexemplar från Yoshiharas cirkelserie in till Barnebys värderingstjänst, och såldes den 19 januari 2017 hos Sotheby's i Hongkong för motsvarande 60 500 kronor. En annan härlig historia är när en målning tillskriven konstnärskretsen runt Hendrick Goltzius kom in till Barnebys värderinstjänst, denna auktionerades tre månader senare ut hos Tajan. Beräknat pris för den värderade målningen låg på mellan 30.000-45.000 kronor och priset klubbades på 40.000 kronor. Läs mer om tavlan här. Tidigare solskenshistorier med föremål som auktionerats ut via Barnebys värderingstjänst är bland annat en samling med asiatiskt konsthantverk, ett Patek Philip ur och en vas av Pablo Picasso.

För att få någonting värderat laddar du enkelt upp foton och information om ditt föremål - vilket kan göras direkt från din smartphone. Ditt föremål kommer därefter bli skickat till våra specialister som återkommer med en värdering och ett intyg - vi garanterar ett svar inom 48 timmar. Vårt team av specialister består av erfarna auktionsexperter som representerar över 40 olika specialistområden över hela världen.

Klicka här för att komma till värderingstjänsten.