Undra vad Jay Z och Beyoncé tycker om hatten?

Den amerikanska artisten och producenten Pharrell Williams vann fyra stycken Grammys på Grammy Award 2014 – Producer of the Year, Album of the Year, Record of the Year och Best Pop Duo/Group Performance. Men fokusen efter galan låg inte på hans stora framgång utan på hans stora hatt. Hatten kommer från Vivienne Westwood och är en spännande kreation med sin höga höjd och detaljer.

Hatten figurerande flitigt i media med undran om Pharrells stil ska ifrågasättas. Pharrell svarade med att annonsera bl.a på Twitter att han tänker auktionera ut sin hatt där alla intäkter går till hans organisation From One Hand to AnOTHER som hjälper barn och ungdomar mellan 7 – 20 med inlärningsproblem.

Budet börjar på $200, vilket är summan Pharrell betalat för hatten. Och priset har redan rusat upp och i skrivande stund är hattens värde $12 500, ungefär 82 000 svenska kronor. Ni hittar auktionen här!

Pharrell har även, med organisationen From One Hand to AnOTHER, gjort en reklamfilm för att marknadsföra hatten. Klicka på bilden för att se videon.

Budet börjar på $200, vilket är summan Pharrell betalde för hatten. Och priset har redan rusat upp och i skrivande stund är hattens värde $12 500, ungefär 82 000 svenska kronor. Ni hittar auktionen här!

Han har även med organisationen From One Hand to AnOTHER gjort en reklamfilm för att marknadsföra hatten. Klicka på bilden så får ni se videon

Kommentarer