Blogga på Barnebys

Vår redaktion bjuder på de senaste nyheterna från konst- och auktionsmarknaden. Här hittar du inspirerande hemma hos-reportage, vimmelbilder och intervjuer med intressanta personligheter i vår omvärld. Självklart bevakar vi löpande utvecklingen i branschen med auktionshusen som vårt främsta intresseområde. Dessutom bjuder vi på marknadsanalyser, handfasta tips och trendcollage.

Våra bloggare bevakar sina respektive expertområden inom allt från klockor och vin till kinesiskt porslin, juveler och samtida konst och design.


Bloggtoppen – bloggar vi länkar till

bloggtoppen hittar du bloggar som vi själva följer och länkar till när det dyker upp sånt vi gillar eller tycker är särskilt intressant. Vi letar hela tiden efter bloggare som kan bidra med nya vinklar. Hör gärna av dig om du vill vara en av våra bloggare.

Vill du istället lista din blogg i bloggtoppen? Maila en kort beskrivning av din blogg och glöm inte att skicka med en länk.

Sophia Nyberg, Editor

Sophia är ansvarig för Barnebys redaktionella del. I våra bloggar, nyhetsbrev och sociala kanaler får du såväl vimmelbilder från vernissager som initierade reportage från konst- och auktionsmarknaden, däribland intervjuer med framstående kulturpersonligheter och våra populära hemma hos-reportage.
Sophia har en kandidatexamen i konstvetenskap från Uppsala universitet.


sophia.nyberg@barnebys.com
+46 70 415 46 03