Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Bli en del av vårt team

I takt med att Barnebys expanderar letar vi efter dig som vill vara med och förändra konst- och auktionsmarknaden. För inte så länge sedan var konst- och auktionsvärlden förbehållen några få, men idag är det en global trend att köpa vackra ting med en historia. Vill även du vara en del av denna förändring? Beskriv dig själv och vilken roll du vill bidra med i ett mail till career@barnebys.com, glöm inte att skicka med ditt CV.

Skriv för oss

Vår redaktion bjuder på de senaste nyheterna från konst- och auktionsmarknaden. Här hittar du inspirerande hemma hos-reportage, vimmelbilder och intervjuer med intressanta personligheter i vår omvärld. Självklart bevakar vi löpande utvecklingen i branschen med auktionshusen som vårt främsta intresseområde. Dessutom bjuder vi på marknadsanalyser, handfasta tips och trendcollage.

Våra skribenter bevakar sina respektive expertområden inom allt från klockor och vin till kinesiskt porslin, juveler och samtida konst och design. Är du intresserad av att skriva för Barnebys? Skicka ett mail till vår redaktör Anna Wahlström.