Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Alla auktioner, konst och antikhandlare på ett ställe

Barnebys grundades år 2011 i Stockholm av Christopher Barnekow, Pontus Silfverstolpe, Gustaf Grapengiesser och Christofer Ferreira Gomes för att öppna upp auktionsvärlden och ge alla tillgång till världens pågående auktioner oavsett var i världen man är. Idag samlar vi utbudet från världens alla auktionshus, konst- och antikhandlare på ett och samma ställe för att du enkelt och lättöverskådligt ska hitta det du letar efter. Vi erbjuder världens största gratistjänst för att söka bland miljontals slutpriser från avslutade auktioner i hela världen.

Barnebys drivs av grundarna med extern finansiering. Bland våra investerare finns IndustrifondenActive Venture PartnersHowsat och Monkfish. De två senare bidrar också med erfarenheterna från att ha byggt upp två av världens mest erkända och använda meta-söktjänster Momondo och Trivago.

Barnebys finns idag i sju länder och har cirka 1,5 miljon användare i månaden. Tjänsten är en meta-söktjänst som aggregerar information från auktionshusen vilket ger våra användare en unik tillgång till i stort sett hela världens utbud av auktionsobjekt.

Vid sidan av våra söktjänster bevakar redaktionen auktioner, konstutställningar, kulturhändelser och allt annat som sker inom konst-, antik- och auktionsbranschen.  

"One of Europe's leading disruptive contenders" - Financial Times

"Brings new transparency in the art market" - The Daily Telegraph

"The Concierge For Auction Enthusiasts" - Forbes

"Barnebys is helping smaller auction houses reach a wider audience" - The Economist

Kontakt

Pontus Silfverstolpe
Head of Content

pontus@barnebys.com
+46 70 999 55 49

Pressmaterial

Ladda ner pressmaterial via Dropbox