Gör en onlinevärdering

  • Expertens värdering
  • inom 48h
  • endast för 145kr

Få ditt föremål värderat genom att följa fyra enkla steg

Vårt nätverk av antikvitetsexperter har arbetat för ledande auktionshus, inklusive Sotheby's och Christie's, där de värderat föremål inom ett femtiotal samlarområden.

Fyll i din e-post och välj ett lösenord eller logga in

Addera information om ditt föremål och betala.

Din information skickas till vårt nätverk av experter.

Vi förser dig med en värdering och ett certificat.

Börja145kr

Upptäck slutpriser från miljoner föremål

Gör din egen värdering! Vi samlar inte bara alla auktioner på ett ställe, vi tillhandahåller även det största utbudet av slutpriser från tidigare sålda objekt. Det gör att du kan se föremål som liknar ditt och som tidigare har funnits ute på marknaden. Sök bland porslin från Rörstrand, konst av Picasso, klockor från Rolex och mycket mer.

Hitta slutpriser här

Bloggat om värdering

Alla blogginlägg
Exklusivt armbandsur från Bulgari såld på auktion – accessoar som aldrig går ur tiden

I oktober förra året var tiden inne igen. En brittisk klocksamlare bestämde sig för att sälja ett exklusivt armbandsur ur sin samling. Efter att ha fått uret värderat hos Barnebys värderingstjänst såldes klockan månaden efter.

Vad är den värd?

Vad är den värd?

Börja året med att förvandla bortglömda dammsamlare till cash. Det är den bästa tiden på året att rensa ur garderober, förråd och skåp. En klocka, en möbel eller kanske till och med en oönskad julklapp kan visa sig vara värd guld för någon annan. Via Barnebys värderingstjänst kan du ta reda på vad dina klenoder är värda på auktion!

Vad är den värd?

Ryskt silver inbringade 450.000 kronor

En av våra användare skickade i slutet av förra året in tre silverföremål med ryskt ursprung till Barnebys värderingstjänst. Föremålen vidarebefordrades till Christie's som häromveckan sålde dem på sin auktion med rysk konst och konsthantverk.

Vad är den värd?

Barnebys värderingstjänst ledde till höga bud på auktion

Tidigare i år skickades en vacker samling med asiatiskt konsthantverk in till Barnebys värderingstjänst. Samlingen snappades fort upp av auktionshuset Sworders som sålde den för dubbelt så mycket som dess utropspris, på deras 'May Asian Art Sale'.

Vad är den värd?

Kasper Sonne - nästa stjärna på konsthimlen

Intresset för den danska konstnären Kasper Sonnes saboterade verk bara ökar. Ett konstverk från Sonnes TXC-serie, som nyligen skickades in till Barnebys värderingstjänst kommer nu att auktioneras ut av Philips.

Vad är den värd?

Har du testat?

Bevaka

Spara dina sökningar och få ett mail när nya objekt läggs upp

Favorisera

Lägg till favoriter så missar du inte när auktionen avslutas

Slutpriser

Sök, jämför och ta reda på vad dina objekt är värda