Gör en onlinevärdering

  • Expertens värdering
  • inom 48h
  • endast för 145kr

Få ditt föremål värderat genom att följa fyra enkla steg

Vårt nätverk av antikvitetsexperter har arbetat för ledande auktionshus, inklusive Sotheby's och Christie's, där de värderat föremål inom ett femtiotal samlarområden.

Fyll i din e-post och välj ett lösenord eller logga in

Addera information om ditt föremål och betala.

Din information skickas till vårt nätverk av experter.

Vi förser dig med en värdering och ett certificat.

Börja145kr

Upptäck slutpriser från miljoner föremål

Gör din egen kostnadsfria värdering! Vi samlar inte bara alla auktioner på ett ställe, vi tillhandahåller även det största utbudet av slutpriser från tidigare sålda objekt. Det gör att du kan se föremål som liknar ditt och som tidigare har funnits ute på marknaden. Sök bland porslin från Rörstrand, konst av Picasso, klockor från Rolex och mycket mer.

Hitta slutpriser här

Bloggat om värdering

Alla blogginlägg
Ryskt silver inbringade 450.000 kronor

En av våra användare skickade i slutet av förra året in tre silverföremål med ryskt ursprung till Barnebys värderingstjänst. Föremålen vidarebefordrades till Christie's som häromveckan sålde dem på sin auktion med rysk konst och konsthantverk.

Vad är den värd?

Barnebys värderingstjänst ledde till höga bud på auktion

Tidigare i år skickades en vacker samling med asiatiskt konsthantverk in till Barnebys värderingstjänst. Samlingen snappades fort upp av auktionshuset Sworders som sålde den för dubbelt så mycket som dess utropspris, på deras 'May Asian Art Sale'.

Vad är den värd?

Kasper Sonne - nästa stjärna på konsthimlen

Intresset för den danska konstnären Kasper Sonnes saboterade verk bara ökar. Ett konstverk från Sonnes TXC-serie, som nyligen skickades in till Barnebys värderingstjänst kommer nu att auktioneras ut av Philips.

Vad är den värd?

Yoshiharas cirkel såldes hos Sotheby's i Hongkong

Som en av den moderna japanska konstens fäder är det inte konstigt att verk av Jiro Yoshihara genererar höga slutpriser på andrahandsmarknaden. Förra året kom ett praktexemplar från Yoshiharas cirkelserie in till Barnebys värderingstjänst, och såldes den 19 januari hos Sotheby's i Hongkong.

Vad är den värd?

Har du testat?

Bevaka

Spara dina sökningar och få ett mail när nya objekt läggs upp

Favorisera

Lägg till favoriter så missar du inte när auktionen avslutas

Slutpriser

Sök, jämför och ta reda på vad dina objekt är värda