Få dina föremål värderade online av Barnebys experter på 48h för endast 145kr

Värdera mitt föremål

Pontus Silfverstolpe,
Barnebys medgrundare och chefredaktör med över 20 års erfarenhet som expert inom konst, design och antikviteter

• Ta reda på vad dina föremål är värda

• Få ett värderingsintyg på dina ärvda föremål

• Skaffa ett intyg på dina värdesaker mot förlust eller stöld

1. Beskriv och specificera

Ladda upp foton, detaljerad information och bakgrund om ditt föremål i vårt online-system.

2. Betala och skicka

Titta igenom och slutför din förfrågan. När din betalning är klar kommer en av våra specialister att värdera ditt objekt.

3. Svar inom 48 timmar

Ditt personliga värderingsintyg inkluderar en beskrivning av föremålet tillsammans med en marknadsmässig värdering och ett rekommenderat försäkringsvärde.

Börja

Vill du veta mer om vår värderingtjänst online Läs våra FAQ

stripeicons
bvlgari watch

Sälj med hjälp av vårt nätverk

Vi sätter ihop dig med vårt nätverk bestående av några av världens bästa auktionshus och handlare. Därefter kommer du att ha direkt kontakt med auktionshusen eller handlarna angående försäljning och logistik.

Klockan som såldes var en B.zero1 och köptes av den ursprungliga ägaren i Saudiarabien under tidigt 2000-tal. När klubban föll och uret sålts i oktober hade priset passerat 800 dollar.

Läs hela artikeln här
I samarbete med stamp

Efter att ha haft målningen i familjens ägo i nästan 50 år kontaktade vi olika aktörer utan resultat. Den vanligaste ursäkten var att signaturen är för svår att tolka. Efter att ha kontaktat Barnebys var allt på plats efter bara några dagar.

Magnus

Stockholm, Sverige

Bra ställe att få en online-värdering! De hjälpte inte bara till att hitta en bra säljkanal, utan de erbjöd även en pallet av experter som kunde svara på alla möjliga frågor.

Anglia

Washington, USA

stamp

Barnebys är världens ledande sökmotor för konst, design, antikviteter, och samlarobjekt. Sedan Barnebys grundades 2011 har mer än 50 miljoner föremål från 1 500 auktionshus och handlare varit sökbara på sajten. Dagligen visar Barnebys mer än 600 000 föremål världen över.

Börja min sökning