Få dina antikviteter värderade av flera auktionshus samtidigt

Professionell värdering av antikviteter och föremål som till exempel glas, klockor, konst, design, lampor, speglar, keramik och samlarföremål.
Experter på välrenommerade auktionshus får möjlighet att kontakta dig med en värdering. Tjänsten är gratis!

Skicka in ett objekt för värdering i fyra enkla steg

Fyll i din e-post och välj ett lösenord eller logga in

Lägg till information om ditt objekt och skicka in

Informationen skickas till alla anslutna auktionshus

Ett eller flera auktionshus kontaktar dig med en värdering via e-post

Värdera själv! Hitta slutpriser av liknande antikviteter som sålts

Vi samlar inte bara alla aktiva auktioner på ett ställe, utan också alla auktioner som avslutats. Under ”Sök slutpriser” kan du se om ett objekt liknande ditt nyligen varit ute på auktion och vad det klubbats för. Sök bland porslinsföremål från Rörstrand, konst av Picasso, möbler från Svenskt Tenn, klockor från Rolex och mycket, mycket mer.

Hitta slutpriser här

Bloggat om värdering

Alla blogginlägg
Intervju med Stéphane Deubel, grundare av plattformen Cavacave.com

Cavacave är en auktionsplattform för fina viner och sprit som grundades 2013. Med ett genomsnitt på tre auktioner i månaden erbjuds säljare och köpare över hela världen sällsynta flaskor och enastående årgångar. Just nu pågår en storslagen auktion som avslutas den 13 februari. Barnebys har ställt frågor till Cavacaves grundare Stéphane Deubel.

Auktionsnyheter

Asiatiskt konsthantverk: Stor auktion med kinesiskt porslin

Den 11 till 12 februari håller det belgiska auktionshuset Rob Michiels Auctions en stor auktion med en imponerande samling med asiatisk konst, där det mesta består av kinesiskt porslin.

Auktionsnyheter

Frukost med Michael Storåkers

Efter att ha lämnat VD-posten på Bukowskis har Michael Storåkers, tillsammans med kollegorna Anna-Karin Pusic och Michael Elmenbeck, återigen vänt upp och ner på konstsverige när de på kort tid skapat CFHILL. Barnebys har träffat mannen bakom landets mest nytänkande marknadsplats för konst.

Pontus Silfverstolpe

Livet är ett race och Porsche ligger i täten

"Mina drömmars sportbil fanns inte, så jag tillverkade den själv". I över 70 år har Porsche producerat högpresterande bilar som varit både exklusiva och folkliga. Barnebys berättar om familjeföretaget som blev en av världens mest lönsamma biltillverkare.

Auktionsnyheter

Resumé från höstens andra dryckesauktion

Så har sommarens ljumma vindar förvandlats till höstligt rusk och kyla. Vad kan vara bättre att muntra upp livet med än en ädelt lagrad Bordeaux? Här kommer en sammanfattning av den senaste dryckesauktionen.

Carl Jan Granqvist

Har du testat?

Bevaka

Spara dina sökningar och få ett mail när nya objekt läggs upp

Favorisera

Lägg till favoriter så missar du inte när auktionen avslutas

Slutpriser

Sök, jämför och ta reda på vad dina objekt är värda