Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

A tergo

A Tergo, beteckning på något som utförts på baksidan av ett konstverk, vanligtvis signering och datering.


Artiklar relaterade till A tergo

Höjdpunkterna på Göteborgs Auktionsverks kvalitetsauktion

Göteborgs Auktionsverk håller 'Vårens Kvalitetsauktion 2016' den 29 maj och som alltid bjuder katalogen på en rad höjdpunkter med spännande proveniens, däribland ett verk av Martin Barré som redan skapat stort intresse bland budgivarna.

Lennart Nilsson 1922-2017 - 5 dyraste verken på auktion

En av Sveriges mest berömda fotografer gick bort i helgen. Lennart Nilsson blev en världsstjärna med sina banbrytande fotografier till boken "Ett barn blir till" och bildreportage för tidskriften LIFE. Vi listar några av de dyraste fotografierna av Lennart Nilsson som sålts på auktion.

Konst

Vad är den värd?

I Barnebys nya funktion "Slutpriser" hittar ni över sex miljoner föremål som sålts på auktion under de senaste 25 åren. Barnebys vill med detta ge er möjlighet att ta reda på hur mycket era egna föremål är värda, ta en titt på vad målningar av Picasso kostade på 80-talet jämfört med idag samt vad möbler av Axel Einar Hjort sålts för på den amerikanska marknaden jämfört med den svenska under de senaste året. Kanske har du redan koll på vad saker är värda, men varför inte då testa din kunskap här? I Barnebys tävling "Vad är den värd?" har du chans att vinna en bok. Allt du behöver göra är att ta reda på priset hos dessa föremål.


Taggar