Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Anders Carlsson (1939-) Sverige

Fotografen Anders Carlsson har under de senaste 25 åren varit på resande fot genom 80 länder där han arbetat som frilansfotograf och ägnat sig åt resedokumentation. Carlsson har hämtat inspiration från fotografer så som Cartier Bresson och David lan Harvey. Många av Carlssons fotografier har blivit publicerade i svensk press, böcker och tidningar så som GEO och National Geographic Traveler.
Carlsson har även blivit nordisk vinnaren i den Europeiska fototävlingen One Vision 2004.


Artiklar relaterade till Anders Carlsson (1939-) Sverige

Top 10 dyraste orientaliska konsthantverken

Det är snarare en regel än ett undantag att fantastiska konsthantverk ifrån orienten finns med på de stora kvalitetsauktionerna. Barnebys har tagit en extra titt på denna kategori och gjort en lista på de tio dyraste orientaliska konsthantverken på auktion just nu!

Vad ska du göra under Stockholm Art Week?

Den 9-14 april är det återigen dags för Stockholm Art Week. Museiutställningar, extra visningar, konstmässor, samtal, workshops och mycket mycket mer kommer erbjudas den konstintresserade i Stockholm i början av april. Barnebys guidar dig genom konstveckans fullspäckade schema!

Konst

Artists for refugees

Konstauktion till stöd för människor på flykt. Den 11 oktober genomförs Artists for refugees - en konstauktion till stöd för människor på flykt. Väletablerade konstnärer, både i Sverige och internationellt, har donerat verk till auktionen där intäkterna oavkortat går till Läkare utan gränser.