Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Cartier (1847) Frankrike

Juvelerarhuset Cartier bildades 1847 i Paris av Louis-Francis Cartier men det var hans söner som gjorde namnet Cartier världsberömt. Cartier började med att tillverka juveler och kom under tidigt 1900-tal att även tillverka armbandsur. Idag säljer företaget exklusiva armbandsur, smycken, parfymer och pennor och har filialer i bland annat New York och London.


Föremål relaterade till Cartier (1847) Frankrike

CARTIER
32,000 SEK
Kaplans Auktioner
CARTIER
3,300 SEK
Kaplans Auktioner
CARTIER
30,000 SEK
Kaplans Auktioner
Cartier
SE
18,000 SEK
Bukowskis

Du kanske också gillar


CARTIER
SE
18,000 SEK
Kaplans Auktioner
Cartier
SE
2,900 SEK
Kaplans Auktioner
CARTIER
10,000 SEK
Kaplans Auktioner
Cartier
SE
3,400 SEK
Kaplans Auktioner

Artiklar relaterade till Cartier (1847) Frankrike

Tre ikoniska juvelerare

December torde bli den elegantaste månaden av dem alla med tanke på att flera auktionshus håller i spännande smyckesauktioner just då. På den amerikanska marknaden hittar vi Bonhams smyckesauktion den 8 december följt av Sotheby's och Christie's magnifika smyckesauktioner den 9 december respektive den 10 december, alla i New York. I Sverige håller Kaplans sin exklusiva auktion den 29 november och vi hittar även flertalet vackra smycken på Bukowskis klassiska auktioner i Stockholm och Helsingfors. Vad vet vi då om några av de främsta juvelerarna Cartier, Van Cleef & Arpels och Tiffanys co?

Smycken

Klockor & Ur på Barnebys - en skattgömma

Barnebys kategori "Klockor & Ur" är en riktig skattgömma, fylld med eleganta och stilfulla klockor. Här följer en kortare historisk djupdykning i fem av världens största klockmärken.

Klockor

Kronjuvelerna: fem kungligheters juveler på auktion

Meghan Markle har fullt upp med bröllopsplaner, prinsessan Charlotte ska börja på dagis och för att inte nämna alla miljoner människor som sitter klistrade framför TV-serien The Crown - 2018 ser ut att bli ett år då vi kommer se mycket av brittiska kungligheter. Den 17 januari kommer Sotheby's auktionera ut en replica av kronjuvelerna som beställdes till drottning Elizabeths kröning. Och de är inte de enda kungliga juvelerna på auktion...

Smycken

Taggar