Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Gustaf Fjaestad (1868–1948) Sverige

Gustaf Fjaestad var en svensk konstnär och konsthantverkare som bland annat arbetade som medhjälpare till Bruno Liljefors på Biologiska Museet i Stockholm. Fjaestad var en tekniskt duktig målare som huvudsakligen målade naturmotiv men han formgav även möbler till bl.a. Thielska Galleriet. Hans genombrott kom 1898 i samband  grundade Rackstadsgruppen. Det var framförallt hans målningar med naturmotiv som blev populära och som ofta reproducerades. ofta.Fjaestad finns representerad på Nationalmuseum, Göteborgs konstmuseum och Thielska galleriet. Gift med konstnären Maja Fjaestad.


Föremål relaterade till Gustaf Fjaestad (1868–1948) Sverige

Artiklar relaterade till Gustaf Fjaestad (1868–1948) Sverige

Konstnärerna, formgivarna, märkena och stilarna ni ville ha 2018

Låt oss se tillbaka på det gångna året och era sökningar. Här är listan över de tio mest eftersökta formgivarna, konstnärerna, märkena och stilarna på Barnebys! Årets lista innehåller både gamla favoriter men också några nya, något förvånande, inslag.

Barnebys ger dig åtta tips inför ledigheten

Med den annalkande nationaldagen på måndag har vi en långhelg framför oss att se framemot. Barnebys tipsar om åtta saker att göra under söndagen och måndagen i konstens tecken.