Nicola De Maria (1954-) Italien

Nicola de Maria är en italiensk målare, vars målningar är drömlika och målade i kraftiga färger. Symboliken i färgerna ger målningarna en andlig dimension och leder betraktaren till en ny värld, som om hon var på flykt från vardagen till en estetisk färgexploderande estetisk värld. De Maria är känd för sina enormt stora installationer där hela rum är målade och dekorerade med trä. Han har bland annat ställt ut på Venedigbiennalen i Sydney och i Sao Paulo.


Artiklar relaterade till Nicola De Maria (1954-) Italien

0

Målningar, barock och la belle époque

Ännu en gång överträffar det tyska auktionshuset Lempertz sig själva med sina novemberauktioner. Storslagna målningar från allt från gamla mästare till 1800-tals konst och smycken kommer att gå under klubban från 17/11 till 19/11. Lägg ett bud hos det familjeägda auktionshuset som är världens äldsta!

0

Möt Louis Vuitton – mjölnarpojken som blev en lyxikon

Säg “Louis Vuitton” och det framkallar kraftiga habegär världen över. Men få känner till historien om mannen som skapade det som idag är världens högst rankade lyxföretag. Faktum är att han föddes i en kvarn ute i skogen. Han var bara 14 år när han vandrade till Paris för att söka lyckan.Öka synligheten för din kommande auktion på Barnebys!