Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Omega

Omega grundades år 1848 av den då 23-åriga Louis Brandt. Hans söner kom senare att ta över företaget och då båda avled år 1904, återgick företaget till att styras av fyra unga män, som då inte var äldre än 24 år. Denna ungdomliga anda har skapat ett varumärke som favoriseras av många.
Omega har utsetts till den officiella klockan av bland annat Englands Royal Flying Corps, den Amerikanska militären och under ett av OS-spelen. Dessutom var Omega NASA:s officiella val vilket innebar att en av deras klockor följde med till månen år 1969.


Föremål relaterade till Omega

OMEGA
SE
1,000 SEK
Kaplans Auktioner
OMEGA
SE
2,600 SEK
Kaplans Auktioner
OMEGA
SE
3,700 SEK
Kaplans Auktioner
OMEGA
SE
1,500 SEK
Kaplans Auktioner

Du kanske också gillar


OMEGA
SE
1,000 SEK
Kaplans Auktioner
Omega
SE
12,500 SEK
Tradera
OMEGA
SE
1,000 SEK
Kaplans Auktioner
OMEGA
SE
14,000 SEK
Kaplans Auktioner

Artiklar relaterade till Omega

Kultklockorna från Omega

Omega grundades 1903 av Louis Brandt, ägare av den schweiziska klocktillverkaren La General Watch Company och sedan dess har den schweiziska klockgiganten blivit en ständig favorit bland politiker, rockstjärnor, stjärnatleter och filmstjärnor. Till och med de som färdas bland stjärnorna har visat en förkärlek för klockorna. Lär er mer om Omegas stjärnkantade historik här!

Klockor

Kaplans Auktioner bjuder in till den största Klockkvaliten någonsin

Den 14 november är det dags för den efterlängtade Klockkvaliten hos Kaplans Auktioner, som till antal objekt är den största någonsin. De bjuder dessutom på Omega-special, vilken är Kaplans första temaauktion med exklusiva klockor. Barnebys mötte upp Kaplans klockspecialist Mikael Wallhagen, som berättade mer om auktionens höjdpunkter och sina egna personliga klockfavoriter.

Klockor & Ur på Barnebys - en skattgömma

Barnebys kategori "Klockor & Ur" är en riktig skattgömma, fylld med eleganta och stilfulla klockor. Här följer en kortare historisk djupdykning i fem av världens största klockmärken.

Klockor

Taggar