Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Patek Philippe

Familjeföretaget Patek Philippe grundades 1839 i Genevé av Antoine Norbert de Patek som år 1845 kom att slå sig samman med Adrien Philippe. Tillsammans skapade de ett varumärke som har etablerats som ett av de främsta genom tiderna, då deras klockor kombinerar tradition med modern teknologi. År 2014 firade de 175 år och i samband med det lät de tillverka en serie armbandsur i begränsad upplaga. 


Artiklar relaterade till Patek Philippe

Vad är klockan? Patek Philippe.

Idag kan vem som helst med mobiltelefon se vad klockan är genom en snabb blick på skärmen. Vid närmare åtanke kan det verka som om armbandsuret har spelat ut sin roll i vårt snabba teknologisamhälle. Men om så är fallet, hur kommer det sig att klockor fortfarande är så pass eftertraktade på både första- och andrahandsmarknaden? Svaret stavas Patek Philippe.

Klockor

Världens 10 dyraste klockor på auktion

Tänk att det kan vara så dyrt att hålla koll på tiden... Om man vill ha klockor av kaliber med diamanter, den mest utvecklade tekniken eller ett original så kostar det. Barnebys listar här världens 10 dyraste klockor, med några av årets auktionsrekord som höjdpunkter.

Klockor