Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Rolex

Rolex är en av klockindustrins mest välkända namn och det är inte utan anledning då de tillverkar både eleganta och hållbara armbandsur.  Rolex grundades år 1905 av den då 24-årige Hans Wilsdorf, vilket kom att bli ett av de första företagen som överhuvudtaget tillverkade armbandsur. Än idag tillverkar Rolex enbart armbandsur, vilket de ser som en av anledningarna till sin stora framgång.
Rolex har länge varit ett stort namn inom sportvärlden, sedan Mercedes Gleitze bar en Rolex oysterklocka när hon simmade over den engelska kanalen. Detta är o andra sidan inte så konstigt då Rolexklockan gjort sig känd för att klara av såväl extrema temperaturer som tryck som motsvarar upp till 100 meters vattendjup.


Föremål relaterade till Rolex

ROLEX
SE
8,500 SEK
Kaplans Auktioner
ROLEX
SE
38,000 SEK
Kaplans Auktioner
ROLEX
SE
79,000 SEK
Kaplans Auktioner
ROLEX
SE
29,000 SEK
Kaplans Auktioner

Du kanske också gillar


ROLEX
SE
69,000 SEK
Kaplans Auktioner
ROLEX
SE
39,000 SEK
Kaplans Auktioner
ROLEX
SE
25,000 SEK
Kaplans Auktioner
ROLEX
SE
29,000 SEK
Kaplans Auktioner

Artiklar relaterade till Rolex

Rolex: klockor med mystik

Det finns antagligen inget annat klockmärke som är så välkänt som Rolex och det är inte många andra klockor som är lika prestigefulla, exklusivt designade och välförtjänta sitt rykte som en Rolex. Men Rolex är också ett av de mest mytomspunna varumärkena i världen.

Klockor

Världens 10 dyraste klockor på auktion

Tänk att det kan vara så dyrt att hålla koll på tiden... Om man vill ha klockor av kaliber med diamanter, den mest utvecklade tekniken eller ett original så kostar det. Barnebys listar här världens 10 dyraste klockor, med några av årets auktionsrekord som höjdpunkter.

Klockor

Klockor & Ur på Barnebys - en skattgömma

Barnebys kategori "Klockor & Ur" är en riktig skattgömma, fylld med eleganta och stilfulla klockor. Här följer en kortare historisk djupdykning i fem av världens största klockmärken.

Klockor

Taggar