Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Tudor

Tudor Watch Company är ett klockmärke som startades 1946 av Rolex-grundaren Hans Wildorf för att fungera som ett billigare alternativ till klockjätten utan att tumma på kvaliten. Konceptet blev en succé och Tudor är idag en av världens bäst etablerade klockmärken.


Artiklar relaterade till Tudor

Det händer hos auktionshusen i vår

Högsäsongen är inne och Barnebys är laddade inför vad Sveriges auktionshus har att erbjuda! Vad sägs till exempel om världens största ölglas, en klocka av märket Tudor vars design har inspirerats av spelmarkerna på casinot i Monte Carlo och en helt nylanserad auktion med det bästa inom nordisk design och konsthantverk. Här är auktionerna du inte får missa i vår.

Georgios Batselas om höjdpunkterna på Klockkvaliten

Kaplans Auktioner är en given aktör på klockmarknaden. De når inte bara ut i städer och landsbygd här i Sverige, det internationella intresset är starkt och på deras Klockkvaliter säljs mer än 50% av klockorna till utländska kunder. Georgios Batselas, chef för klockavdelningen, berättar mer om det ökade intresset för vintageklockor samt avslöjar sin personliga favorit på kommande Klockkvaliten eller Important watches, som allt mer kommit att bli det vedertagna namnet för auktionen.

Klockor

Taggar