Din sökning efter konst, design, antikviteter och samlarföremål börjar här

Beslag

Beslag, samlingsnamn för lås, gångjärn, handtag, nyckelskyltar, drag- och bärringar. Heter beslag även om det bara är dekoration.


Föremål relaterade till Beslag

Beslag
SE
140 SEK
Hebergs Auktioner
Skåp
Ny!
2,000 SEK
Stockholms Auktionsverk Online

Du kanske också gillar


Skåp
Kort tid kvar!
2,000 SEK
Stockholms Auktionsverk Online

Artiklar relaterade till Beslag

Äntligen antikviteter!

Aldrig annars är det väl sådan aktivitet i detta antikälskande land som just nu. Kvalitetsauktionerna fullkomligt radas upp runt om i Sverige och till helgen börjar den storslagna mässan Grand Antiques, då svenska eliten av konst och antikhandlare visar och säljer sina främsta föremål under tre dagar på Nordiska Museet i Stockholm.

Designhistoria

Att hitta en möbel och fundera över om den skulle passa i ditt vardagsrum är en sak, men att verkligen förstå epoken och en stils påverkan i vår designhistoria, är en annan. Därför vill vi ge dig en kort lektion i designhistoria med början i 1600-talet fram till våra dagar.

Design

Hemma hos makarna Zorn

I Mora strax intill Hemulån bredvid kyrkan ligger Zorngården. Vad som idag utgör en central del av Mora var en gång en avsides oas för det världsvana paret Zorn. Här mötte konst från hela världen hembygdens allmoge och traditionellt hantverk moderna bekvämligheter. Välkomna hem till makarna Zorn!

Interiör

Taggar