Antikmässan öppnar på torsdag!

Nu är det bara två dagar kvar tills Antikmässan öppnar sina dörrar på Stockholmsmässan i Älvsjö. Allt är till salu så passa på att göra fantastiska fynd bland våra utställare. Våra öppettider är: torsdag 10-19, fredag 10-18, lördag 10-18 och söndag 10-17. Varmt välkommen till Nordens största antikmässa!

Nyheter och aktiviteter på Antikmässan

Nästa vecka öppnar Antikmässan sina dörrar och firar 40 år. Följ med på en tidsresa genom epoker som barock, rokoko och funkis. Fynda antikviteter, design, konst, vintage och mycket mer hos utställarna. Du vet väl att allt är till salu? Välkommen 15-18 februari!

En smakrik och uppdukad upplevelse du sent kommer glömma

För tredje gången anordnas den uppskattade ”Historiska lunchen” under Antikmässan. Som gäst serveras du en trerättersmeny som tematiskt spänner över tre sekler, från 1600-tal till 1800-tal. Menyn är baserad på gamla recept, fast såklart en aning anpassade till dagens förutsättningar. Kaninrilette och kalvdans är två av läckerheterna som serveras under den en och en halv timme långa och lärorika lunchen.
Som vanligt är det antikexperten Pontus Silfverstolpe som tillsammans med vinkännaren Håkan Larsson håller i trådarna.

Läs mer

Li Pamp: – Slit och släng är inte längre försvarbart.

Li Pamp, antikexpert och programledare, är sedan länge en välkänd och uppskattad profil på Antikmässan. Och även i år leder hon scenprogrammet tillsammans med Pontus Silfverstolpe.
– Antikmässan är en härlig marknadsplats, men det är mötet med alla människor som gör det till ett extra kul evenemang. I dessa internettider tror jag det är viktigt att mötas fysiskt, så jag tycker Antikmässan och liknande evenemang är viktigare än någonsin, säger Li Pamp.

Läs mer

Vi är i full gång!

Affordable Art Fair är i full gång med konstverk, aktiviteter och härlig stämning! Missa inte att ta ett besök till Nacka Strandmässan i helgen!

Konst
Läs mer

Art After Work

På Art After Work på Affordable Art Fair upplever du konst i festlig miljö. Ta med kompisar eller kollegor på en inspirerande kväll!

Konst
Läs mer

Nu är vi igång!

Affordable Art Fair är igång! Sväng förbi Nacka Strandmässan för en riklig dos konst och årets mest inspirerande evenemang!

Konst
Läs mer

Affordable Portraits

Porträttkonst är en intressant konstform att samla på. Ta en titt på dessa porträtt som kommer säljas på Affordable Art Fair 12-15 oktober.

Måleri
Läs mer

Pink Life

Affordable Art Fair tipsar om rosa konstverk som kommer finnas tillgängliga på mässan 12-15 oktober.

Konst
Läs mer