Artiklar i kategorin Evenemang

0

Stockholm Art Week 2023

Frukost på Saskia Neuman Gallery, Evelina Kroons mönsterinstallation i Soltorgstrappan och samtal med Siv Johansson är några saker som du kan ta del av under de sex kommande dagarna. 

Konst
Läs mer
0

En Blå utställning 

Nytänkande utställning på Galleri Sebastian Schildt i samband med Stockholm Art Week. Tio samtida konstnärer utforskar sin relation till den mytomspunna och traditionsrika färgen blå. Resultatet är skulpturala och vägghängda verk i olika nyanser av oemotståndligt blått.

Konst
Läs mer
0

Stockholm Art Week 2022 

Fest på Moderna Museet, grupputställning på Nitty Gritty och konstnärssamtal på Bonniers konsthall är bara en bråkdel av allt du kan ta del av under de fem kommande dagarna. 

Konst
Läs mer
0SponsradGalleri GKM

Galleri GKM öppnar PopUp Paris

För att hedra Siwert Bergström, som gick bort i fjol, öppnar Galleri GKM utställningen PopUp Paris. Under åtta dagar kan du uppleva delar av hans privata samling där konstverk av bland andra Bengt Lindström, Corneille, Erró och Sam Francis ingår. 

Konst
Läs mer
0

Missa inte webbinariet om nya marknadstrender

Vilka är de nya trenderna, utmaningarna och möjligheterna som auktionshus och gallerier står inför? Ta del av det kostnadsfria webbinariet, som hålls av Barnebys grundare Pontus Silfverstolpe tillsammans med gäster, och lär dig mer. 

Konst
Läs mer
0

Corona stänger TEFAF Maastricht

Efter ett inställt Art Basel Hong Kong och senareläggningar av ett flertal mässor har coronaviruset nu fått en pågående mässa att avbrytas. TEFAF Maastricht tillkännagav idag att man stänger tidigare efter att en av utställarna testats positivt för viruset.

Konst
Läs mer
0

Gösta Adrian-Nilsson till Sven-Harrys

År 1918 visades Gösta Adrian-Nilssons banbrytande utställning “Sjömanskompositioner”, vilken beskrivits som ett startskott för den svenska modernismen. Drygt hundra år senare, kommer stockholmare kunna njuta av av de nyskapande verken på Sven-Harrys konstmuseum.

Konst
Läs mer

Öka synligheten för din kommande auktion på Barnebys!